Familieliv

Escaperoom.dk

Escape Rooms for Store Grupper – Flere Sideløbende Rum hos BreakoutRoom.dk

Hos BreakoutRoom.dk har vi Danmarks største kapacitet, når det kommer til escape rooms for store grupper. Uanset om I planlægger teambuilding for virksomheden, en stor fødselsdag eller en anden social begivenhed, kan vi skræddersy en oplevelse, der passer til jer. Vi tilbyder muligheden for at lade op til 144 deltagere spille samtidig, hvilket gør os ideelle til både små og store grupper.

I vores lokation i Rødovre kan vi rumme op til 48 deltagere ad gangen i vores fem forskellige escape rooms, hvor I har 75 minutter til at bryde ud. Det betyder, at alle får en intens, spændende og fælles oplevelse i grupper, hvor samarbejde og problemløsning er i fokus. For endnu større grupper kan vi kombinere escape room-oplevelsen med vores populære BreakoutGAME, hvor yderligere 96 deltagere kan være med. Dette giver en samlet kapacitet på hele 144 deltagere, der kan være i gang på én gang!

I vores lokation i København kan vi håndtere op til 72 deltagere samtidig fordelt på 10 escape rooms over 75 minutter. Også her kan vi tilbyde en kombination med BreakoutGAME, så yderligere 48 deltagere kan være med, hvilket bringer det totale antal op til 114 personer.

Vores escape rooms er perfekte til at skabe en sjov og udfordrende oplevelse for store grupper, hvor samarbejde er nøglen til succes. Hvert rum er unikt og byder på spændende gåder, koder og mysterier, der kræver både logisk tænkning og kommunikation for at løse. Alle deltagere bliver opdelt i mindre hold, så alle får en aktiv rolle i at løse opgaverne og bryde ud i tide. Når flere rum kører sideløbende, skabes der også en sjov og sund konkurrence mellem holdene om, hvem der kan komme først ud.

Med BreakoutGAME tilføjer vi en ekstra dimension, hvor deltagerne skal løse opgaver på tid i et større socialt spil. Dette giver mulighed for endnu flere deltagere at blive involveret i en sjov og engagerende aktivitet.

Vi har stor erfaring med at håndtere store grupper og kan hjælpe med at planlægge en oplevelse, der passer præcis til jeres behov. Kontakt os på telefon 3871 1717 for at høre mere om de forskellige kombinationsmuligheder og for at få hjælp til at sammensætte den perfekte event for jeres gruppe.