Hus & Have

&Tradition: Det ikoniske brand bag Flowerpot lamperne

&Tradition er et dansk designbrand, der blev grundlagt i 2010, og har siden etableret sig som en af de mest anerkendte aktører inden for moderne skandinavisk design. &Tradition formår at skabe produkter, der både er tidløse og moderne, funktionelle og æstetisk appellerende. Deres kollektion består af en bred vifte af møbler og lamper, som er designet til at passe perfekt ind i ethvert hjem og inspirere til kreativ indretning.

En fusion af nordisk tradition og moderne innovation

En af de mest markante styrker ved &Tradition er deres evne til at kombinere klassisk nordisk design med innovative tilgange. Brandet har et stærkt udgangspunkt i skandinavisk minimalisme, hvor rene linjer, naturlige materialer og enkelthed går op i en højere enhed. Samtidig formår &Tradition at introducere internationalt prægede designs gennem samarbejder med både nordiske og udenlandske designere. Du kan opleve deres produkter hos en af landets forhandlere her.

Et af de mest ikoniske eksempler på &Traditions evne til at genfortolke klassisk design er deres kollektion af Flowerpot-lamper, som blev skabt i samarbejde med den kendte danske designer Verner Panton. Flowerpot-lamperne er inspireret af 1960’ernes eksperimenterende tid og består af VP3- og VP4-bordlamperne samt den elegante VP1-pendel, der med deres legende farver og organiske former tilføjer et kunstnerisk element til enhver boligindretning.

Lamper, der skaber atmosfære

Belysning er en central del af ethvert hjem, og hos &Tradition er målet at deres lamper ikke kun skal være funktionelle, men også skabe en atmosfære og stemning. Flowerpot-lamperne, der er et af &Traditions mest kendte produkter, har formået at blive både kunstneriske, ikoniske og alsidige indretningselementer. Med deres karakteristiske halvkugleformede skærme og farverige finish tilfører de rummet et strejf af retro og charme kombineret med en moderne elegance.

VP1-pendlen er særligt velegnet over spisebordet eller i en entré, hvor dens enkle, men alligevel iøjnefaldende design kan skabe en sofistikeret atmosfære. Den kan hænge alene eller i en gruppe, alt efter hvilken effekt man ønsker at opnå. Bordlamperne VP3 og VP4 kan placeres på natbordet eller i stuen, hvor de både fungerer som en stilfuld lyskilde og som en dekorativ genstand. Du kan se alle deres lamper hos en af landets forhandlere her.

Møbler til det moderne hjem

Udover belysning tilbyder &Tradition også et omfattende sortiment af møbler, der er designet til at tilpasse sig moderne livsstil og boligtrends. Deres møbler er kendetegnet ved et kompromisløst fokus på kvalitet, materialer og komfort. &Tradition arbejder med alt fra træ og læder til tekstiler og glas, og hvert møbel bliver fremstillet med en præcision og opmærksomhed på detaljer, der er en fryd for øjet.

Et eksempel på &Traditions møbeldesign er Betty-stolen, som er skabt i samarbejde med den norske designduo Thau & Kallio. Denne stol kombinerer traditionelt håndværk med moderne æstetik og har et fleksibelt, vævet stolesæde, der giver en behagelig siddekomfort. Betty-stolen er ideel til både spisestuen og kontoret, og det simple design gør den let at integrere i forskellige stilarter. Derudover er In Between-serien, designet af Sami Kallio, et andet godt eksempel på, hvordan &Tradition formår at skabe møbler, der taler til det moderne menneske. Serien, som inkluderer både stole og borde, har et enkelt og funktionelt udtryk, der gør den alsidig nok til at blive brugt i både hjemmet og på arbejdspladsen. Du kan se alle deres møbler hos en af landets forhandlere her.

Inspiration til boligindretning

Når man skal indrette sit hjem, handler det om at skabe rum, der både er funktionelle og personlige. &Traditions møbler er skabt med dette i tankerne, og de tilbyder et stort udvalg af muligheder for at tilføre hjemmet en unik atmosfære. Flowerpot-lamperne kan være med til at skabe hygge i et læsehjørne, mens en samling af flere pendler over køkkenøen kan skabe et dynamisk og kunstnerisk udtryk. &Traditions stole, borde og opbevaringsmøbler kan kombineres for at skabe et sammenhængende udtryk i stuen eller spisestuen. For dem, der ønsker at indrette deres hjem med en følelse af balance og harmoni, er &Traditions produkter et oplagt valg. Deres møbler og lamper kan nemt integreres i et minimalistisk hjem, men de kan også være med til at give kant og karakter i en mere klassisk indretning.